Luxe hotelkamerinrichting


Een luxe hotelkamerinrichting kunt u vertrouwd uit handen geven aan Sutherland Design. Wij zijn u uitstekend van dienst bij het ontwerpen en vervolgens inrichten van diverse ruimtes in een hotel. Zo voorzien wij uw hotelkamers graag van een luxe inrichting. In de uitvoering van ons werk houden we nauwkeurig rekening met de complete uitstraling van ieder vertrek. Wij hebben oog voor detail en zorgen dat alles perfect op elkaar wordt afgestemd.
Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Het creëren van een luxe hotelkamerinrichting


Inmiddels hebben wij een groot aantal jaren ervaring met het (her)inrichten van hotelkamers. Wij hanteren comfort en luxe als onze uitgangspunten bij de inrichting van een hotelkamer. Iedere gast van het hotel voelt zich bij binnenkomst welkom dankzij de warme uitstraling die wij creëren. Tijdens een eerste gesprek hebben wij het graag met u over de mogelijkheden. Daarbij letten we op de elementen die u belangrijk vindt. Wij verzorgen een luxe hotelkamerinrichting voor u op maat, zodat het eindresultaat precies is zoals u het voor ogen heeft.

De specialist in hotelinrichting


Bij een luxe hotelkamerinrichting houden we als vanzelfsprekend rekening met de planning die u na wilt streven. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Schakel Sutherland Design uit Echt in als uw specialist op het gebied van hotelconceptontwikkeling. Maak kennis met ons om de mogelijkheden te bespreken. Telefonisch zijn wij te bereiken via +31 (0)46 43 987 97 of stuur een e-mail naar info@sutherlanddesign.nl.

Klantervaringen