Hotelkamer inrichting


Sutherland Design uit Sittard is dé ervaren partner op het gebied van design voor uw hotelkamer en voor de uitvoer van de volledige inrichting hiervan. Wij hebben een groot aantal jaren ervaring in de wereld van hotelinrichting. Dankzij deze ervaring weten we precies waar de mogelijkheden liggen als het om de inrichting van de verschillende ruimtes in een hotel gaat, zoals de lobby of de slaapkamer. Wij zijn voor u van grote toegevoegde waarde gedurende het hele traject. Een groot voordeel voor u is dat wij de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied nauwkeurig in de gaten houden. Wij kunnen u een optimaal beeld schetsen van hoe uw hotelkamers eruit komen te zien.
Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Uw hotelkamer ontwerpen met een oogstrelende inrichting


Voor de luxe inrichting van een hotelkamer wendt u zich het beste tot ons. Wij hebben oog voor detail en dat merkt u in het uiteindelijke resultaat van de hotelinrichting. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat de slaapkamer van de hotelkamer dezelfde uitstraling en inrichting heeft als de rest van het hotel. Op deze manier ontstaat een eenheid waarbinnen de gast zich prettig voelt. Na een eerste gesprek met u gaan wij aan de slag met het hotelontwerp. Als vanzelfsprekend houden wij ons aan de planning die u voor ogen heeft. Op deze manier komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan en genieten uw gasten binnen en mum van tijd van de nieuwe, luxe inrichting van uw hotel.

Tevreden recensies door een prachtige hotelinrichting


Bij de hotelinrichting gaan we uit van de wensen en voorkeuren die een klant koestert. Het resultaat van de slaapkamers moet tenslotte goed aansluiten op de visie die u voor ogen heeft voor de totaalinrichting voor de rest van uw hotel, zoals de lobby en horecagelegenheid. Op deze website leest u alvast hoe wij te werk gaan en ziet u gerealiseerde projecten. Heeft u hier vragen over? Bel dan naar +31 (0)46 43 987 97 of stuur uw e-mail naar info@sutherlanddesign.nl. Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek via de site in te plannen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor de inrichting van de slaapkamers in uw hotel.

Klantervaringen