Hotelkamer inrichting


Bent u op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw hotelkamer? Sutherland Design, gevestigd in Echt, is uw ervaren partner voor het ontwerp en de inrichting van hotelkamers. Met jarenlange expertise in de wereld van hotelkamer inrichting, kennen wij de mogelijkheden voor het creëren van diverse ruimtes in uw hotel, zoals de lobby, de eetzaal en uiteraard de hotelkamers. Wij schetsen een optimaal beeld van de toekomstige uitstraling van uw hotel. Bovendien volgen we de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied, zodat wij voor u van grote toegevoegde waarde zijn gedurende het hele traject.

Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Uw hotelkamer ontwerpen met een oogstrelende inrichting


Turnkey inrichten, in een vrije vertaling ook wel bekend als ‘sleutel-op-de-deur’ inrichten, betekent dat Sutherland Design het volledige traject beheert, van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van het project. Met andere woorden, wij regelen alles van begin tot eind, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Bij deze turnkey aanpak nemen wij de volledige renovatie van uw hotelkamers op ons, inclusief alle taken die daarbij horen.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat een turnkey overeenkomst niet betekent dat u als opdrachtgever geen inspraak meer heeft. U bent van harte welkom om de renovatie in de tussentijd te inspecteren en eventuele suggesties of opmerkingen met ons te delen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat uw wensen volledig worden meegenomen in het project. Na de turnkey oplevering is de hotelkamer in principe klaar om gasten te ontvangen, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van een volledig gerenoveerde ruimte.

Een hotelkamer inrichting waar uw gasten kunnen wegdromen


Voor een luxueuze hotelkamer inrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Ons oog voor detail komt in elk ontwerp terug. Wij hechten veel waarde aan het feit dat de slaapkamers dezelfde stijl hebben als de rest van het hotel, waardoor een harmonieuze eenheid ontstaat waarin uw gasten zich prettig voelen. Na een eerste gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp, waarbij we nauwgezet uw planning volgen om onaangename verrassingen te voorkomen. Zo kunnen uw gasten snel genieten van de nieuwe, luxe hotelkamer inrichting.

Het juiste meubilair voor de beoogde sfeer


Sutherland Design houdt er bij het inrichten rekening mee dat het meubilair past bij de sfeer die u wilt creëren met de hotelkamer inrichting. Laat uw gasten genieten van hun verblijf in een unieke ruimte die prachtig is ingericht dankzij een goed uitgevoerde hotelrenovatie. Of u nu een groot hotel van ruim 100 kamers runt of een klein hotel van enkele kamers, wij bieden de juiste sfeer voor een optimale ervaring van uw gasten.

Met onze eigen meubelproductie en een vast montageteam kunnen wij u een compleet pakket aanbieden, zodat het meubilair past bij de sfeer die u wilt creëren met de hotelinrichting. Als wij meubilair kiezen voor uw hotelinrichting houden wij altijd rekening met een evenwicht tussen ergonomie, esthetiek, bouwkosten en duurzaamheid. Het inschakelen van onze diensten is niet alleen een investering op korte termijn, maar ook voor de lange termijn succesvolle exploitatie van uw hotel.

Tevreden recensies door een prachtige hotelinrichting


Bij de hotelkamer inrichting baseren we ons op uw wensen en voorkeuren. Het resultaat van de hotelkamers moet naadloos aansluiten op uw visie voor de volledige inrichting van uw hotel, inclusief de lobby, horeca en andere faciliteiten. Sutherland Design heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten voor hotels, met een sterke focus op hotelkamer inrichting. Wij ontzorgen u volledig bij het realiseren van turnkey hotelinrichtingen, of het nu gaat om het ontwerpen van hotelkamers, badkamers of gemeenschappelijke ruimtes. Bij elke stap van het proces staan uw wensen en visie voor hotelkamer inrichting centraal in ons werk.

Op deze website vindt u een overzicht van onze projecten en leest u meer over onze werkwijze. Heeft u vragen? Neem dan contact op via +31 (0)46 43 987 97 of stuur een e-mail naar info@sutherlanddesign.nl. U kunt ook een kennismakingsgesprek via de website plannen. Wij informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden voor de inrichting van de hotelkamers in uw hotel.

Klantervaringen