Hotelrenovatie


Sutherland Design uit Sittard is een bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met hotelrenovatie op het gebied van inrichting en styling. Veel standaard hotelkamers zijn niet meer van deze tijd, waardoor vernieuwing vaak op zijn plaats is. U wilt uw hotel en de kamers een eigen stijl geven, zonder daarbij in te leveren aan luxe en comfort voor uw gasten. Kies daarom bij hotelrenovatie en vernieuwing van uw hotelkamers voor de diensten van Sutherland Design.
Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Bij uw hotelrenovatie leveren wij een totaalplaatje


Sutherland Design doet alles op het gebied van de inrichting van hotels. Denk hierbij aan vernieuwing van de hotelkamers, lounge, receptie, bar en het restaurant. Wij leveren u een totaal plaatje. Dat houdt in dat we turn-key opleveren. U hoeft zich niet te bekommeren om ingewikkelde lichtplannen en het zoeken naar bijvoorbeeld de juiste bedplaids of ander hotelmeubilair. Alles wordt voor u verzorgd. Natuurlijk houden we bij hotelrenovatie rekening met uw wensen op het gebied van sfeer en stijl, maar ook uw budget wordt bewaakt.

Neem contact met ons op voor meer informatie


Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u meteen een kennismakingsgesprek met ons om de vernieuwing van uw hotelkamers te bespreken? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)46 43 987 97 of stuur een e-mail naar: info@sutherlanddesign.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klantervaringen