Over ons

TURNKEY INRICHTEN


Sutherland Design is gespecialiseerd in het turnkey inrichten van hotelkamers, badkamers en gemeenschappelijke ruimtes, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Wij beschikken over een eigen meubelproductie en werken nauw samen met een vast montageteam. Hierdoor kunnen wij u een totaalpakket aanbieden.

Bij een hotelinrichting gaan we zeer precies te werk. Wij hanteren een strakke planning zodat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan. Wij zien het als een uitdaging om de wensen en voorkeuren die u koestert door te voeren in het uiteindelijke ontwerp. Het inschakelen van onze hulp is dan ook een ware investering voor uw hotel op de korte, maar vooral ook lange, termijn.

OOG VOOR DETAIL


Onze interieurdesigners beschikken over de nodige expertise en letten op de sfeer en uitstraling die een hotelier wilt neerzetten. Daarbij hebben we oog voor detail en zorgen we ervoor dat alle ruimtes in eenheid op elkaar zijn afgestemd. Wij spelen continu in op de nieuwste ontwikkelingen die zich binnen ons vakgebied voordoen. Zo zijn we in staat om uw hotel te voorzien van een interieur en inrichting passend bij uw wensen.

Benieuwd geworden naar onze vaardigheden? Bekijk dan onze recent afgeronde projecten. Beeld spreekt immers meer dan woorden.

PASCAL SUTHERLAND

Creative Director

Meet Pascal Sutherland, eigenaar van Sutherland Design. Sinds 2006 levert hij met zijn onderneming totaal concepten op voor hotelinrichtingen. Met zijn passie voor interieur en de hotelbranche staat hij aan het roer van het bedrijf en zorgt ervoor dat alle projecten vlekkeloos verlopen.

NICOLLE SUTHERLAND

Operationeel manager

Meet Nicolle Sutherland. Met haar scherpe visie en eindeloze energie zorgt zij voor de balans in het bedrijf. Zo is ze op alle fronten inzetbaar en is ze een ondersteuning voor het gehele team.

MAGALI SNELDER

Designer

Meet Magali Snelder. Met een oog voor detail en liefde voor interieur is zij verantwoordelijk interieurontwerper voor onze uniek hotelinrichtingen.

RICK RUTTEN

Projectleider

RUBEN BUTER

Designer

SUZE WOLFFS

Designer

Meet Suze Wolffs. Interieur- designer, adviseur & stylist bij Sutherland Design. Deze duizendpoot is o.a. verantwoordelijk voor de designs van onze hotelkamers

KARL MOONEN

Projectleider

Meet Karl Moonen. Dirigeren kan hij als geen ander, hij is bij Sutherland Design verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van al onze totaalconcepten.

ASTRID VAN EEGHEM-FILOTT

Administratie

Meet Astrid van Eeghem-Filott. Zij is verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie binnen ons bedrijf. Haar nauwkeurigheid en precisie maakt haar een uitblinker in haar vak.

HERBERT PAULEN

Inkoop & Calculator

Klantervaringen