Over ons

TURNKEY INRICHTEN


Sutherland Design is gespecialiseerd in het turnkey inrichten van hotelkamers, badkamers en gemeenschappelijke ruimtes, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Wij beschikken over een eigen meubelproductie en werken nauw samen met een vast montageteam. Hierdoor kunnen wij u een totaalpakket aanbieden.

Bij een hotelinrichting gaan we zeer precies te werk. Wij hanteren een strakke planning zodat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan. Wij zien het als een uitdaging om de wensen en voorkeuren die u koestert door te voeren in het uiteindelijke ontwerp. Het inschakelen van onze hulp is dan ook een ware investering voor uw hotel op de korte, maar vooral ook lange, termijn.

OOG VOOR DETAIL


Onze interieurdesigners beschikken over de nodige expertise en letten op de sfeer en uitstraling die een hotelier wilt neerzetten. Daarbij hebben we oog voor detail en zorgen we ervoor dat alle ruimtes in eenheid op elkaar zijn afgestemd. Wij spelen continu in op de nieuwste ontwikkelingen die zich binnen ons vakgebied voordoen. Zo zijn we in staat om uw hotel te voorzien van een interieur en inrichting passend bij uw wensen.

Benieuwd geworden naar onze vaardigheden? Bekijk dan onze recent afgeronde projecten. Beeld spreekt immers meer dan woorden.

PASCAL SUTHERLAND

Creative Director

pascal@sutherlanddesign.nl

NICOLLE SUTHERLAND

Operationeel manager

nicolle@sutherlanddesign.nl

ASTRID VAN EEGHEM-FILOTT

Administratie

astrid@sutherlanddesign.nl

MAGALI SNELDER

Designer

magali@sutherlanddesign.nl

SUZE WOLFFS

Designer

suze@sutherlanddesign.nl

RUBEN BUTER

Designer

ruben@sutherlanddesign.nl

MAURA UMMELS

Designer

maura@sutherlanddesign.nl

RICK RUTTEN

Projectleider

rick@sutherlanddesign.nl

JOHAN VAN GEHLEN

Projectleider

johan@sutherlanddesign.nl

KARL MOONEN

Projectleider

karl@sutherlanddesign.nl

HERBERT PAULEN

Inkoop & Calculator

herbert@sutherlanddesign.nl

Klantervaringen