Hotelconcept


Sutherland Design vertaalt een hotelconcept naar een uniek eindresultaat op basis van uw wensen en eisen. We zorgen ervoor dat de gasten zich meteen thuis voelen in hun hotelkamer. We combineren het praktisch nut met een unieke uitstraling die past bij de rest van uw hotel en brengen de perfecte balans tussen deze twee factoren aan.
Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Een hotelconcept op maat: interieurs waar alles aan klopt


Of u nu particulieren of zakenlui in uw hotel wilt aantrekken, Sutherland Design zorgt dat het hotelconcept wordt afgestemd op uw doelgroep, wensen en ideeën. Na het ontwerp en de realisatie ervan zal uw interieur niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens erg rendabel. Uiteraard bieden wij altijd maatwerk, zodat elk deel van het interieur uitstekend op elkaar afgestemd wordt. Praktische creativiteit is een kenmerk dat echt bij Sutherland Design past.

Een perfecte oplevering


Sutherland Design uit Echt ontwikkelt hotelconcepten op maat en interieurs waar alles aan klopt. We denken aan alle factoren tijdens onze werkzaamheden. Deze factoren zijn onder andere: ergonomie, duurzaamheid, bouwkosten en esthetiek. Wij zorgen voor een uniek ontwerp van het hotelconcept, terwijl we bij de uitwerking van het hotelconcept een coördinerende rol op ons nemen. We houden tijdens dit proces intensief contact met alle betrokkenen. Het eindresultaat zal op deze manier net zo perfect zijn als het ontwerp.

Klantervaringen