Hotelkamer ontwerp


Sutherland Design uit Echt kan u op vertrouwde wijze helpen bij hotelkamer ontwerp. Wij beschikken over een groot aantal jaren ervaring in de wereld van design. Bij het ontwerp van een hotelkamer gaan we uit van de persoonlijke wensen die een klant koestert. We houden daarbij nauwkeurig rekening met de sfeer die u in het hotel wil uitdragen. Ieder vertrek wordt door ons grondig bekeken. We hebben oog voor detail en dat merkt u in de uiteindelijke uitwerking.
Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Een sfeervolle hotelkamer begint met het ontwerp


Voordat wij aan de slag gaan met een ontwerp voor de hotelkamer voeren we met u een gesprek. In dat gesprek bespreken we uw behoeften met het hotel. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van de ruimtes, zoals lobby en de hotelkamers zelf. In het ontwerp letten we op de planning die u na wilt streven. Het voordeel is dat wij continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen die zich binnen ons vakgebied voordoen. Op deze manier kan de inrichting van uw hotelkamers worden afgestemd op de laatste trends.

Kies voor een specialist met oog voor detail


Een hotelkamer waarvan het ontwerp van Sutherland Design afkomt, is van alle gemakken voorzien. Wij kunnen u op persoonlijke wijze meer vertellen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Plan hiervoor een kennismakingsgesprek in. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0)46 43 987 97 op per mail via info@sutherlanddesign.nl.

Klantervaringen