Hotelinterieur


Het uitzoeken van hotelinterieur is een nauwkeurige aangelegenheid. Bij Sutherland Design in Echt hebben we jarenlange ervaring in zowel het ontwerpen als het realiseren van inrichtingen. Bij ons kunt u terecht voor een geheel nieuwe inrichting van uw hotel. Daarnaast kunnen we u uitstekend van dienst zijn bij het vernieuwen van de uitstraling van het hotel. In ons werk vinden we het belangrijk dat alle vertrekken binnen over een overeenkomstige sfeer beschikken.
Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Ontwikkel van het door u gewenste hotelinterieur


Op het gebied van hotelinterieur bestaan een groot aantal mogelijkheden, zowel op het gebied van hotelmeubilair als op de inrichting. Wij zijn erin gespecialiseerd deze mogelijkheden af te stemmen op de wensen die u koestert. Tijdens een eerste gesprek polsen wij de behoeften van u met uw hotel. De ruimtes worden in een hotelontwerp vastgelegd en vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van een planning. Wij hebben oog voor detail en dat merkt u in de uiteindelijke uitwerking.

Zorg dat uw klanten zich thuis voelen en tevreden weggaan


Comfort en luxe zijn vaak uitgangspunten bij de keuze voor een hotelinterieur. Bij Sutherland Design houden we zowel rekening met de trends als met de doelgroep. Op deze website leest u precies hoe we u van dienst kunnen zijn en heeft u de mogelijkheid om onze gerealiseerde projecten te bekijken. Plan een kennismakingsgesprek in of bel voor vragen naar +31 (0)46 43 987 97. Stuur uw email naar info@sutherlanddesign.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Klantervaringen