Hotelmeubilair


Sutherland Design uit Echt heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van sfeervol hotelmeubilair. Wij zijn een echte specialist op het gebied van hotelinrichtingen en kiezen altijd voor meubilair die bij uw wensen aansluit. Samen met u bepalen we welke sfeer en uitstraling het beste bij uw hotel past en welk hotelmeubilair daarbij geschikt is. Wij hebben veel oog voor detail en uiteraard merkt u dat bij de uiteindelijke uitwerking van de plannen. Sutherland Design is uw partner bij de inrichting van hotels!
Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Sfeervol hotelmeubilair doet wonderen voor de ruimte


Sutherland Design houdt er bij het inrichten rekening mee dat met het meubilair past bij de sfeer die u wilt creëren met de hotelinrichting. Laat uw gasten genieten van hun verblijf in een unieke ruimte die prachtig is ingericht dankzij een goed uitgevoerde hotelrenovatie. Sfeer bepaalt veel voor de ervaring van uw gasten. Of u nu een groot hotel van ruim 100 kamers runt of een klein hotel van enkele kamers, als wij meubilair kiezen voor uw hotelinrichting houden wij altijd rekening met een evenwicht tussen:

  • Ergonomie
  • Esthetiek
  • Bouwkosten
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak


Wilt u kennismaken met de mogelijkheden die Sutherland Design u biedt op het gebied van hotelmeubilair voor de gezamenlijke ruimtes, slaapkamers en badkamers van uw hotel? Neem dan contact met ons op! U kunt een afspraak maken door te bellen met telefoonnummer +31 (0)46 43 987 97 of door een e-mail te sturen aan info@sutherlanddesign.nl. Vul eenvoudig het contactformulier in en laat weten wat uw wensen zijn voor het meubilair en de nieuwe hotelinrichting. Dan plannen we samen een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden door te nemen.

Klantervaringen