Hotelmeubilair


Sutherland Design uit Echt heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van sfeervol hotelmeubilair. Wij zijn een echte specialist op het gebied van hotelinrichtingen en kiezen altijd voor meubilair dat bij uw wensen aansluit. Samen met u bepalen we welke sfeer en uitstraling het beste bij uw hotel past en welk hotelmeubilair daarbij geschikt is. Wij hebben veel oog voor detail en uiteraard merkt u dat bij de uiteindelijke uitwerking van de plannen. Sutherland Design is uw partner bij de inrichting van hotels!Benieuwd geworden naar onze expertise? Bekijk dan onze recent afgeronde projecten. Beelden spreken immers meer dan woorden.Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op


Ontdek onze expertise in hotelmeubilair: een oog voor detail

Bij Sutherland Design streven we ernaar om uw hotelinrichting te transformeren met ons oog voor detail en compromisloze toewijding aan vakmanschap. Onze interieurdesigners beschikken over jarenlange ervaring en expertise om hotelmeubilair te creëren dat niet alleen voldoet aan uw functionele behoeften maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat op uw gasten.

Onze eigen meubelproductie

Wij beschikken over een eigen meubelproductie waardoor wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Onze turnkey-aanpak betekent dat we niet alleen zorgen voor de productie van hoogwaardig meubilair, maar ook voor een naadloze installatie met ons ervaren montageteam. Of het nu gaat om de inrichting van hotelkamers, badkamers of gemeenschappelijke ruimtes, wij nemen de regie, zodat u zich kunt concentreren op de gastervaring.


Waarom kiezen voor Sutherland Design?

 

Maatwerk

Elk stuk hotelmeubilair bij Sutherland Design wordt met precisie op maat gemaakt om te voldoen aan uw unieke specificaties en visie. We begrijpen dat geen enkel hotel hetzelfde is, daarom streven we ernaar om unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect passen bij de identiteit van uw hotel.Expertise

Ons team van ervaren interieurdesigners is doordrenkt van creativiteit en volgt nauwlettend de laatste trends op het gebied van design. We combineren onze expertise met uw wensen om een eigentijds en tijdloos design te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam.Klantgericht

Uw tevredenheid staat bij ons centraal. We geloven in nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we luisteren naar uw behoeften en visie. Door open communicatie zorgen we ervoor dat het eindresultaat niet alleen aan, maar overtreft wat u verwacht. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.


Sfeervol hotelmeubilair doet wonderen voor de ruimte

Sutherland Design houdt er bij het inrichten rekening mee dat met het meubilair past bij de sfeer die u wilt creëren met de hotelinrichting. Laat uw gasten genieten van hun verblijf in een unieke ruimte die prachtig is ingericht dankzij een goed uitgevoerde hotelrenovatie. Sfeer bepaalt veel voor de ervaring van uw gasten. Of u nu een groot hotel van ruim 100 kamers runt of een klein hotel van enkele kamers, als wij meubilair kiezen voor uw hotelinrichting houden wij altijd rekening met een evenwicht tussen:

  • Ergonomie
  • Esthetiek
  • Bouwkosten
  • Duurzaamheid

Onze ontwerpen zijn een harmonieuze mix van functionaliteit en verfijning, waardoor uw hotel een unieke identiteit krijgt die gasten aantrekt en een blijvende indruk achterlaat.


Een investering op lange termijn

Ons luxe hotelmeubilair is niet alleen voor direct resultaat, maar is ook een investering voor de toekomst van uw hotel. Onze doordachte ontwerpen en hoogwaardige materialen dragen bij aan de duurzaamheid van uw interieur, waardoor u langdurige tevredenheid bij zowel uw gasten als uw bedrijf kunt verwachten.

Neem contact op voor luxe hotelmeubilair

Benieuwd naar wat Sutherland Design voor uw hotel kan betekenen? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor luxe hotelmeubilair. Bel ons op +31 (0)46 43 987 97 of stuur een e-mail naar info@sutherlanddesign.nl. Wij kijken ernaar uit om samen met u de perfecte sfeer te creëren voor uw gasten met ons op maat gemaakte hotelmeubilair.Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Klantervaringen