Hotelinrichting


Welkom bij Sutherland Design, waar uw visie op hotelinrichting tot leven komt. Gevestigd in Echt, zijn wij uw ervaren partner in het creëren van adembenemende hotelinterieurs waar uw gasten kunnen wegdromen. Onze expertise in hotelkamerinrichting en renovatieprojecten stelt ons in staat om unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden die uw hotel onderscheiden.

Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op


Onze aanpak in hotelinrichting

Bij Sutherland Design begrijpen we dat elk hotel uniek is. Daarom bieden we turnkey oplossingen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Ons team van deskundige ontwerpers en projectmanagers werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van de hotelinrichting uw wensen weerspiegelt.

Duurzaamheid en innovatie

In onze ontwerpen integreren we de nieuwste trends en technologieën, met een sterke focus op duurzaamheid. We kiezen voor materialen en oplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan de ecologische duurzaamheid van uw hotel.


In onze ontwerpen integreren we de nieuwste trends en technologieën, met een sterke focus op duurzaamheid. We kiezen voor materialen en oplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan de ecologische duurzaamheid van uw hotel.


Maatwerk voor uw unieke stijl

Elk hotel heeft zijn eigen verhaal en karakter. Wij geloven in het creëren van gepersonaliseerde ontwerpen die dit unieke verhaal weerspiegelen. Wij beschikken over een eigen meubelproductie waardoor wij u maatwerk kunnen bieden die perfect aansluiten bij de stijl, sfeer en functionaliteit die u voor ogen heeft.

Jarenlange ervaring in hotelinrichting

Met jarenlange ervaring in hotelinrichting heeft Sutherland Design een diepgaande kennis en begrip van wat nodig is om een ruimte te transformeren. Deze ervaring stelt ons in staat om uitdagingen vakkundig aan te pakken en kwalitatief hoogwaardige resultaten te leveren.

Een totaalpakket voor uw project


Of het nu gaat om de inrichting van hotelkamers, badkamers of gemeenschappelijke ruimtes, wij bieden een totaalpakket.


Voor uw hotelinrichting houden wij altijd rekening met een evenwicht tussen ergonomie, esthetiek, bouwkosten en duurzaamheid. Het inschakelen van onze diensten is niet alleen een investering op korte termijn, maar ook voor de lange termijn succesvolle exploitatie van uw hotel. Onze diensten omvatten:

  • Hotelkamer inrichting: Creëer kamers waar gasten kunnen wegdromen, met een harmonieuze balans tussen comfort en stijl.
  • Hotelrenovatie: Wij nemen de volledige renovatie van uw hotel op ons, inclusief duurzame en energiezuinige oplossingen.
  • Hotelmeubilair en decor: Met onze eigen meubelproductie zorgen we ervoor dat elk stuk perfect past bij de sfeer van uw hotel.


Uw visie is onze inspiratie

Bij Sutherland Design staat uw visie centraal. We luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften en vertalen deze in een ontwerp dat niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze ook overtreft. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat elk project een weerspiegeling is van uw unieke stijl en doelstellingen.

Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we zijn toegewijd aan het bieden van ondersteuning en advies, zelfs na de voltooiing van het project. Met Sutherland Design kiest u een partner die zich inzet voor uw langdurige succes.

Kies voor Sutherland Design

Ervaar de perfecte combinatie van maatwerk, ervaring, innovatie en persoonlijke aandacht die uw hotel naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomproject te bespreken.


Op deze website vindt u een overzicht van onze projecten en leest u meer over onze werkwijze. Heeft u vragen? Neem dan contact op via +31 (0)46 43 987 97 of stuur een e-mail naar info@sutherlanddesign.nl. U kunt ook een kennismakingsgesprek via de website plannen. Wij informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden voor de inrichting van uw hotel.

Klantervaringen