Hotelkamers herinrichten


Hotelkamers herinrichten is een specialiteit van Sutherland Design uit Echt. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van verschillende ontwerpen voor nieuwe en bestaande hotels. Wij gaan altijd met u als eigenaar op zoek naar de beste oplossing, passend bij de sfeer die u wilt creëren. Wij maken stijlvolle ontwerpen voor zowel grote als kleine hotels.
Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Hotelkamers herinrichten tegen lage kosten


Laat u informeren over de kosten om hotelkamers te laten herinrichten door Sutherland Design. De kosten zullen u zeker meevallen! Omdat we ruime ervaring hebben en samenwerken in een groot netwerk van gespecialiseerde partners, kunnen wij ontwerpen voor de make-over van uw hotel tegen verrassend lage kosten maken. Kijk eens in ons portfolio voor een indruk van projecten die wij in het verleden hebben gerealiseerd. Wanneer wij hotelkamers herinrichten houden wij rekening met:

  • Esthetiek
  • Ergonomie
  • Duurzaamheid
  • Bouwkosten

Neem eenvoudig contact met ons op


Kies voor Sutherland Design om uw hotelkamers en de rest van het hotelinterieur te laten herinrichten! Maak een afspraak om kennis te maken met ons bedrijf en de mogelijkheden die we u te bieden hebben. Dat kunt u doen via telefoonnummer +31 (0)46 43 987 97. Ook kunt u een e-mail sturen aan info@sutherlanddesign.nl of het contactformulier invullen.

Klantervaringen