Hotelmake-over


Voor een hotelmake-over schakelt u de hulp in van Sutherland Design uit Echt. We zorgen ervoor dat het interieur van uw hotel perfect past bij het beeld dat u voor ogen heeft. Wij werken dit concept voor u uit. De eerste schets tot aan de complete realisatie, Sutherland Design is uw ideale partner voor een hotelmake-over. Het voordeel van onze diensten is dat wij een objectieve blik bieden. We bewaren de balans tussen esthetiek, ergonomie, duurzaamheid en bouwkosten. Dit zult u ook terugzien in de make-over. Of u nu een hotelketen met honderden kamers of een boetiek met weinig kamers bezit, wij kunnen een hotelmake-over op maat bieden. Wij zorgen dat u met het nieuwe interieur de toekomst in kunt en dat uw gasten er nog lange tijd van kunnen genieten.
Bekijk onze projecten
Neem direct contact met ons op

Een hotelmake-over: uw ideeën vertaald naar unieke interieur


Wanneer u ons inschakelt voor een hotelmake-over, bent u ervan verzekerd dat we uw ideeën vertalen naar een uniek ontwerp voor het interieur. We zorgen ervoor dat alles klopt en dat trends overstegen worden. Door intensief contact met alle betrokkenen bij de hotelmake-over garanderen we een perfect eindresultaat. Het hotelconcept zal niet alleen ongekend mooi zijn, maar ook praktisch, innoverend en uitnodigend. Sutherland Design heeft samenwerking met specialisten, een solide financiële basis en organisatorische kracht als fundamenten. Bekijk ons portfolio en doe inspiratie op.

Een duidelijke visie


Als specialist in een hotelmake-over hebben wij een duidelijke visie, die wij helder naar u communiceren. U weet bij Sutherland Design precies wat u kunt verwachten van onze dienstverlening. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden qua interieur en hotelmeubilair? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze designers via +31 (0)46 43 987 97 of +31 (0)6 153 181 50. Of mail ons via info@sutherlanddesign.nl. Al vele hotels gingen u voor in een hotelmake-over!

Klantervaringen